Social Buzz

'Mendimet e fundit' të njerëzve që ishin shumë pranë ~vdekjes~

Shkruar nga Anabel

22 Prill 2022

'Mendimet e fundit' të njerëzve që ishin shumë

1.

"Wow, tani për pak do zbuloj si është të vdesësh nga një aksident ajror."

2. 

"Kam provim për 4 orë. Duhet të fle. Ndërkohë, trupi im po dergjej nga hipotermia."

3.

"Mendoja a po ndodh vërtetë kjo? Dreq, po po ndodh! Kisha probleme me zemrën dhe e ndjeja që sa vinte dhe e lëshoja më shumë veten. Nuk mbaj më ç'ndodhi në spital."

4.

"Patjetër që kjo do të ndodhte një ditë." 

5. 

"Ok, kaq ishte."

6.

"S'kisha asnjë mendim të fundit. Mbaj mend që isha në divan me vëllain duke qeshur dhe pata një goditje në tru. Jam zgjuar pas 1 jave në spital."

7. 

"Pra jam duke vdekur me shumë mundësi."

8.

"Dreqin sa shpejt po afrohet ky tren. Desh më shtypi, por një mrekulli më shpëtoi."

9.

"Mendova sa e dhimbshme do të ishte për prindërit e mi të vdisja për Krishtlindje."

10.

"'Ku është ai?' Mendoja për tim shoq që po nxitonte të vinte në spital, por s'po ja dilte të vinte në kohë. Unë u futa në operim, por falë Zotit u zgjova dhe e pashë sërish."

11.

"Sa i thellë është deti. Kam qenë 7 ose 8 vjeç kur mendova se u mbyta pasi nuk dija të notoja. Për pak sekonda gjithçka para syve të mi u errësua. Më shpëtoi një roje plazhi."

12. 

"Kjo është forma më skandaloze për të vdekur. Unë rashë nga një shkëmb sepse u tregova i pakujdesshëm."

13.

"Dola në dritaren e spitalit dhe mendova me vete se kjo do të ishte pamja e fundit që po shihja.

14. 

"Gjithçka do të jetë mirë. Ishte fiks mendimi që ime motër më tha në ëndërr natën që vdiq. Fiks në momentin që unë isha duke vdekur, mendova se sido që të shkonin punët, gjithçka do të bëhej mirë."

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI