Social Buzz

10 gjëra që duhet të ketë në çantë çdo grua që ~punon~

Shkruar nga Anabel

21 Prill 2022

10 gjëra që duhet të ketë në çantë

Mëngjeset dhe zgjimet herët për në punë mund të jenë të vrullshme dhe shpesh, na ndodh të lëmë shtëpinë duke lënë pas gjëra të vogla, të cilat gjatë ditës mund të na hyjnë në punë.

Prandaj, bëni mirë të siguroheni që këto 10 gjëra bazë t'i keni gjithmonë me vete:

#1 - Kufje

#2 - Shkëlqyes hidratues buzësh

#3 - Një bllok të vogël shënimesh dhe një stilolaps

#4 - Një portofol, mini-çantë

#5 - Karikues, power bank

#6 - Kapëse ose llastik flokësh

#7 - Dezinfektant 

#8 - Krem duarsh

#9 - Krem SPF

#10 - Syze

Burimi: The Talko

MOS I HUMBISNI