Sot

Ky burrë vendos rekord Guinness: Gjejeni sa herë e ka parë ‘Spider-Man: No Way Home’

Shkruar nga Anabel

18 Prill 2022

Ky burrë vendos rekord Guinness: Gjejeni sa herë e ka parë

Ai sigurisht që mund ta recitojë skenarin përmendësh. Ramiro Alanis, nga Florida, rivendosi një rekord botëror pasi pa "Spider-Man: No Way Home" 292 herë.

Në vitin 2019, ai pa pa "Avengers: Endgame" 191 herë, por e humbi titullin pasi në vitin 2021, Arnaud Klein e rrëzoi nga froni duke parë " "Kaamelott: First Installment" 204 herë. Megjithatë Ramiro ishte i vendosur për të fituar sërish.

Ai kaloi 720 orë (ose 30 ditë) duke parë Spider-Man: No Way Home" midis 16 dhjetorit 2021 dhe 15 marsin 2022. Në javët e para, ai e shihte filmin rreth 5 herë në ditë, sipas Rekordeve Botërore Guinness.

Ky burrë vendos rekord Guinness: Gjejeni sa herë e ka parë

Ramiro thotë se ai shpenzoi rreth 3,400 dollarë për biletat e filmit në total gjatë javëve që u deshën për të vendosur rekordin.

Ai donte që të vendoste rekordin për nder të gjyshes së ndjerë, Juany, sipas Guinness. “Ajo ishte mbështetësja ime numër 1 dhe unë dua të mbetem mbajtësi i rekordeve”, tha ai në njoftimin për shtyp.

Kushtet e procesverbalit thonë që "filmi duhet parë pavarësisht nga çdo aktivitet tjetër". Kështu që ai nuk mund të merrte një sy gjumë, të përdorte telefonin apo edhe të shkonte në tualet teksa shikonte filmin, ku luan Tom Holland si Peter Parker dhe Zendaya si Mary Jane.