Shtëpia

Çfarë i mungon banjës suaj që s'ju pëlqen kurrë

Shkruar nga Anabel

15 Prill 2022

Çfarë i mungon banjës suaj që s'ju pëlqen

Hiqni dorë nga tendenca për të krijuar hapësira luksoze sepse në fund të ditës është tualet. Kjo do të thotë që fillimisht duhet të përmbushë dy kushte thelbësore: 1- pastërtinë, 2- gjithçka të jetë funksionale.

E kemi parasysh atë ndjesinë kur hyni në banjë për t'u shkëputur nga bota dhe reflektuar në qetësi dhe s'ju pëlqen çfarë shihni. Ndoshta sendet s'janë aty ku duhet dhe përreth ka objekte që ju vrasin syrin. Keni nevojë për gjëra praktike, që do t'ju organizonin tualetin, pavarësisht hapësirës që zotëroni. 

1. Rafte sipër tualetit

Shrytëzoni me zgjuarësi çdo hapësirë. Raftet sipër WC janë super ide për të vendosur shampot, vajrat, dhe për t'i mbrojtur ato nga lagështira.

Çfarë i mungon banjës suaj që s'ju pëlqen

2. Organizues peshqirësh

Çfarë i mungon banjës suaj që s'ju pëlqen

3. Një mini-sirtar të lëvizshëm për të vendosur gjithçka që lidhet me higjenën personale

Çfarë i mungon banjës suaj që s'ju pëlqen

4. Një raft i tillë organizues bën shumë punë dhe nuk zë vend!

Çfarë i mungon banjës suaj që s'ju pëlqen

5. Një organizues make up-esh/parfumesh

Çfarë i mungon banjës suaj që s'ju pëlqen

6. Që letrat higjenike të duken bukur dhe banja të marrë pamje tjetër, ju duhet kjo!

Çfarë i mungon banjës suaj që s'ju pëlqen

MOS I HUMBISNI