Thonjtë

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

Shkruar nga Anabel

15 Prill 2022

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

Nga minimalistë deri te detajet e shumta dhe ngjyrat e forta, thonjtë-ylber janë trend këto kohë dhe lajm i mirë: Duken yll! Ngjyrat ju lejojnë që të eksperimentoni me kombinimet, duke zgjedhur disa nuanca të ndryshme për të krijuar efektin-ylber dhe për t’u dhënë duarve një prekje pranverore. Ja disa modele që kemi përzgjedhur:

1

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

2

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

3

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

4

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

5

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

6

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

7

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

8

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

9

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

10

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

11

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

12

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

13

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

14

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

15

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

16

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

17

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

18

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

19

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

20

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

21

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

22

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

23

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

24

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

25

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

26

25+ ide: Ky model për thonjtë duket kaq pranveror

MOS I HUMBISNI