Social Buzz

Këto skulptura dylli të personazheve të njohur janë më ~qesharaket~ që keni parë ndonjëherë!

Shkruar nga Anabel

14 Prill 2022

Këto skulptura dylli të personazheve të njohur janë më

Krijimi i një figure dylli që i ngjan një personi deri në detajet më të vogla është një punë shumë e vështirë. Ndoshta për këtë arsye, ndodh që rezultati të mos jetë fiks ajo që pritet. Ja disa raste përfundimesh të çuditshme dhe qesharake:

1. Nicole Kidman

Këto skulptura dylli të personazheve të njohur janë më

2. Tom Cruise

Këto skulptura dylli të personazheve të njohur janë më

3. Jennifer Aniston

Këto skulptura dylli të personazheve të njohur janë më

4. Mick Jagger

Këto skulptura dylli të personazheve të njohur janë më

5. Lady Gaga

Këto skulptura dylli të personazheve të njohur janë më

6. Princess Diana

Këto skulptura dylli të personazheve të njohur janë më

7. Katy Perry

Këto skulptura dylli të personazheve të njohur janë më

8. Leonardo DiCaprio

Këto skulptura dylli të personazheve të njohur janë më

9. Marilyn Monroe

Këto skulptura dylli të personazheve të njohur janë më

10. George Clooney

Këto skulptura dylli të personazheve të njohur janë më

11. Cameron Diaz

Këto skulptura dylli të personazheve të njohur janë më

12. David Beckham

Këto skulptura dylli të personazheve të njohur janë më

13. Brad Pitt

Këto skulptura dylli të personazheve të njohur janë më

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI