Fitness

Këto ushtrime për të pasmet nuk kanë nevojë fare për pajisje

Shkruar nga Anabel

14 Prill 2022

Këto ushtrime për të pasmet nuk kanë nevojë fare

Nëse doni të tonifikoni muskujt e të pasmeve në shtëpi, mund të stërviteni me këto ushtrime që nuk kanë nevojë për pajisje.

Koha: 20 minuta

Udhëzime: Zgjidhni deri në pesë nga ushtrimet e mëposhtme. Bëni tre deri në katër sete për ushtrim me nga 12-15 përsëritje dhe pastaj vazhdoni me ushtrimin tjetër. Ose mund të zgjidhni të bëni nga një set për të gjitha ushtrimet me radhë dhe më pas ta përsërisni në total edhe dy herë të tjera.

Standing Glute Kickback

 

Hip Thrust

 

Goodmorning

 

Banded Glute Bridge

 

Clam Shell

 

Step Touch

 

Curtsy Lunge to Squat

 

Frog Pump

 

Fire Hydrant