Make-Up

Si do lyhemi këtë pranverë/verë?

Shkruar nga Anabel

2 Prill 2022

Si do lyhemi këtë pranverë/verë?

Procesi i make up-it është kënaqësi më vete dhe asgjë s'na bën më entuziastë sesa një grim i përfunduar me sukses. U bë kohë që trendi më i famshëm i grimit të përditshëm është ai natyral ose thënë ndryshe: Si të bëjmë make up pa u dukur që kemi bërë make up. 

E dimë që e keni mjeshtëruar këtë tendencë, por me siguri jo këshillat e reja që japin ekspertët për sezonin e ngrohtë. Si do lyhemi këtë pranverë/verë? Sërish thjesht, por me elementë të shtuar fare të zakonshëm.

1. Praktikoni ngjyrën lejla në sy dhe buzë! Do të dukeni si lule.

Si do lyhemi këtë pranverë/verë?

2. Nëse do lyeni buzët dhe jo sytë, buzëkuqi duhet i fortë. Një palë syze dhe jeni gati.

Si do lyhemi këtë pranverë/verë?

3. Shkëlqim, shkëlqim, shkëlqim. Punoni me bronzer-at.

Si do lyhemi këtë pranverë/verë?

4. Natyral, me pak prekje të toneve të rozës

Si do lyhemi këtë pranverë/verë?

5. Në ditë të nxehta, mos harroni shkëlqimin tek buzët.

Si do lyhemi këtë pranverë/verë?

6. Fytyra xham është në modë!

Si do lyhemi këtë pranverë/verë?

7. Po aq sa ajo mat...

Si do lyhemi këtë pranverë/verë?