Anonim të lutem

Nuk do t’i besoni dot këto 25 arsye *të çuditshme* pse disa shqiptarë i dhanë fund shoqërisë me dikë

Shkruar nga Anabel

1 Prill 2022

Nuk do t’i besoni dot këto 25 arsye *të çuditshme* pse

Shoqëritë, sado të rëndësishme janë, ndodh edhe që të përfundojnë, sidomos kur përkushtimi dhe sinqeriteti janë të njëanshëm. Pyetëm ndjekësit në Instagram për arsyet më të çuditshme në lidhje me përfundimin e një shoqërie. Kemi përjashtuar nga lista disa arsye që nuk konsiderohen të çuditshme sepse janë të logjikshme, si për shembull: tradhtia, vjedhja, qëndrimet ndryshe (dikush tha që shoqja shante sa herë shihte dikë me fytyrë të djegur), të qenit toksikë, gënjeshtrat, xhelozia, sjelljet e papërshtatshme etj.

Tani rikthehemi te arsyet e çuditshme:

1. Sepse shoqja shkoi të jetonte në Itali pasi mbaruam shkollën e mesme dhe “harroi” shqipen.

2. U dashurua me shokun tim gay dhe mendonte që isha xheloze kur i thoja që nuk është heteroseksual.

3. Shkak u bë fitorja e Ilir Shaqirit në “Big Brother VIP”.

Nuk do t’i besoni dot këto 25 arsye *të çuditshme* pse

4. Nuk i tregova që do ikja në party me një shoqe tjetër dhe nuk më foli.

5. Sepse u fejua.

6. Sepse isha beqare dhe ato të martuara. Nuk u duhej një shoqe e tillë.

7. Ndryshoi sjellje sapo mori vesh që do ikja në Gjermani.

8. I dhamë fund shoqërisë sepse nuk i thashë detaje të marrëdhënies intime me burrin.

Nuk do t’i besoni dot këto 25 arsye *të çuditshme* pse

9. Sepse nuk shkova të jetoj në konvikt me të.

10. Kishim planifikuar të dilnim dhe nisën vetëtimat. Unë i kam frikë shumë dhe i thashë që nuk mund të dilja. Që atë ditë, nuk më foli më kurrë.

11. Covidi. Nuk e takova që të mos e infektoja dhe ajo nuk më ka folur më.

12. Sepse unë mora 10 në provim dhe ajo ngeli.

13. Sepse përshëndeta ish të dashurën e të dashurit të kushërirës.

Nuk do t’i besoni dot këto 25 arsye *të çuditshme* pse

14. Sepse paraqita (jam në pozicion drejtues) te shefi punën që kishte bërë secili anëtar i stafit. Thjesht bëra detyrën time. Nuk e di ç’pati, por u zhduk.

15. I tha vëllai që të mos rrinte me mua sepse kisha lyer flokët në ngjyrë të kuqe.

16. Fshiva Snap-in dhe i humba streaks-at.

17. Nuk votova për partinë në të cilën ishte anëtarësuar ajo.

18. Nuk i kisha treguar në kohë reale që kisha komunikim për çështje pune me një ish të dashurin e vet, i cili për mua ishte shok fëmijërie.

Nuk do t’i besoni dot këto 25 arsye *të çuditshme* pse

19. Nuk i bleva dhuratën që më kërkoi.

20. Sepse nuk më erdhi në dasmë se ishte Black Friday.

21. Kisha shoqe të dashurën e re të ish-të dashurit të saj.

22. Qesha kur u rrëzua nga shkallët dhe nuk më foli më kurrë.

Nuk do t’i besoni dot këto 25 arsye *të çuditshme* pse

23. Nuk folëm më për shkak të emrit të një faqeje Instagrami.

24. Shoqja ime e ngushtë nuk më foli më sepse nuk i urova motrën me Story në Instagram për ditëlindje, por e urova vetëm me mesazh.

25. Një ditë të bukur, thjesht ma la seen.

Nuk do t’i besoni dot këto 25 arsye *të çuditshme* pse