Thonjtë

10 mënyra për të ‘modernizuar’ modelin klasik ‘french’ të thonjve!

Shkruar nga Anabel

1 Prill 2022

10 mënyra për të ‘modernizuar’ modelin klasik

Vitet e fundit ka një revolucion që estetistet e thonjve e kanë pritur prej kohësh: Një brez që dëshiron të shprehë veten përmes thonjve.

Tani, është koha e përkryer për një manikyr “french”, por edhe këtu ju mund ta personalizoni modelin sipas stilit tuaj për ta bërë të duket ndryshe dhe aspak i mërzitshëm. Ja 10 ide:

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @toomaninails

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bio Sculpture Canada (@evogelcanada)

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEAUTY BY SARAH (@beautybsarah)

#4

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StylizacjaPaznokci (@bielisianails)

#5

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ?????? (@mua_hannahtaylor)

#6

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yandry Nails (@yandry_nails)

#7

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarzyna Je?ak (@kasiajezak.nails)

#8

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H A N L U C Y O M A L L E Y (@hlogelnails)

#9

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kat Shewu (@ksnails2019)

MOS I HUMBISNI