QUIZ

Ky quiz ju tregon ku duhet të shkoni me pushime bazuar te filmat që keni parë

Shkruar nga Anabel

30 Mars 2022

Ky quiz ju tregon ku duhet të shkoni me pushime bazuar te filmat që

Nëse nuk e keni ndarë mendjen se ku do të shkoni me pushime, ndoshta ky quiz i thjeshtë do t’ju ndihmojë. Ndonjëherë, gjërat janë më të lehta seç i mendojmë.

MyBaggage, një kompani për dërgesën e bagazheve, ka krijuar një quiz duke përdorur të dhënat e 100 shfaqjeve dhe filmave më të ndjekur në Netflix. Krijuesit përdorën si metrikë vlerësimet, zhanret dhe emocionet që përjetohen në një film të caktuar për të krijuar mijëra rezultate të mundshme bazuar te përgjigjet tuaja.

Nëse nuk ju pëlqen destinaconi i sugjeruar, atëherë lëvizni poshtë për të parë më shumë opsione.

Për të bërë quiz-in, klikoni këtu.

Quiz/teste të rekomanduara: