Social Buzz

Iluzionet optike në këto 10+ foto, do t'ju bëjnë të shihni 2 herë!

Shkruar nga Anabel

29 Mars 2022

Iluzionet optike në këto 10+ foto, do t'ju bëjnë

Shkrepja e duhur në momentin e duhur - apo një truk i shpejtë që bën mendja? Ju duken edhe ju po aq konfuzuese sa ne, fotot e mëposhtme?

#1 - Beniada dhe (ndoshta) Donaldi, që duken si një gjysmë-burrë, gjysmë-grua?!

Iluzionet optike në këto 10+ foto, do t'ju bëjnë

#2 - Një qenush që i jep makinës?

Iluzionet optike në këto 10+ foto, do t'ju bëjnë

#3 - Hmm...cfarë?

Iluzionet optike në këto 10+ foto, do t'ju bëjnë

#4 - "Kjo nuk është hunda e qenushit tim."

Iluzionet optike në këto 10+ foto, do t'ju bëjnë

#5 - Një mace gjigante

Iluzionet optike në këto 10+ foto, do t'ju bëjnë

#6 - Zotëri, më falni, ku e keni kokën?!

Iluzionet optike në këto 10+ foto, do t'ju bëjnë

#7 - Kotelet që po adoptoj duken si një mace me dy koka.

Iluzionet optike në këto 10+ foto, do t'ju bëjnë

#8 - Një përqafim me krahun tim të gjaaatë.

Iluzionet optike në këto 10+ foto, do t'ju bëjnë

#9 - Shenja e rrugës në qiell.

Iluzionet optike në këto 10+ foto, do t'ju bëjnë

#10 - Çkemi!

Iluzionet optike në këto 10+ foto, do t'ju bëjnë

#11 - Reflektim perfekt

Iluzionet optike në këto 10+ foto, do t'ju bëjnë

#12 - "Legs for days"

Iluzionet optike në këto 10+ foto, do t'ju bëjnë

#13 - Fëmijët e tjerë po patinojnë, por djali im po fluturon!

Iluzionet optike në këto 10+ foto, do t'ju bëjnë

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI