Social Buzz

Test: E dalloni dot personazhin e vërtetë nga skulptura e dyllit? Vëmë bast se diku do gaboni!

Shkruar nga Anabel

29 Mars 2022

Test: E dalloni dot personazhin e vërtetë nga skulptura e dyllit?

Muzeu i famshëm Madame Tussauds pret mijëra vizitorë në vit nga e gjithë bota. Shumë personazhe të famshëm mahniten kur shohin kopjet e tyre dylli, e po ashtu edhe ne. Nëse nuk e keni vizituar ende, a i dalloni dot përmes fotove cila është skulptura dhe cila është vetë personazhi?

1. Bruce Willis

Test: E dalloni dot personazhin e vërtetë nga skulptura e dyllit?

2. Anne Hathaway

Test: E dalloni dot personazhin e vërtetë nga skulptura e dyllit?

3. Ed Sheeran

Test: E dalloni dot personazhin e vërtetë nga skulptura e dyllit?

4. Johnny Depp

Test: E dalloni dot personazhin e vërtetë nga skulptura e dyllit?

5. Prince Harry and Meghan Markle

Test: E dalloni dot personazhin e vërtetë nga skulptura e dyllit?

6. Jennifer Lawrence

Test: E dalloni dot personazhin e vërtetë nga skulptura e dyllit?

7. Justin Timberlake

Test: E dalloni dot personazhin e vërtetë nga skulptura e dyllit?

8. David Beckham

Test: E dalloni dot personazhin e vërtetë nga skulptura e dyllit?

9. Kendall Jenner

Test: E dalloni dot personazhin e vërtetë nga skulptura e dyllit?

10. Julia Roberts

Test: E dalloni dot personazhin e vërtetë nga skulptura e dyllit?

11. Jackie Chan

Test: E dalloni dot personazhin e vërtetë nga skulptura e dyllit?

12. Brad Pitt

Test: E dalloni dot personazhin e vërtetë nga skulptura e dyllit?

Përgjigjet:

- Skulptura e Bruce Willis është ajo djathtas.

- Skulptura e Anne Hathaway është në të majtë.

- Skulptura e Ed Sheeran është majtas.

- Skulptura e Johnny Depp është majtas.

- Skulptura e Meghan dhe Harry-t është djathtas.

- Skulptura e Jennifer Lawrence është majtas.

- Skulptura e Justin Timberlake është në të majtë.

- Skulptura e David është në të majtë të fotos.

- Skulptura e Kendall është majtas.

- Skulptura e Julia Roberts është majtas.

- Skulptura e Jackie Chan është ajo djathtas.

- Skulptura e Brad Pitt është majtas.

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI