Beauty

Grimi dhe flokët: Pamjet më të mira në Oscars

Shkruar nga Anabel

28 Mars 2022

Grimi dhe flokët: Pamjet më të mira në Oscars

Onde lozonjare, grimi glam pa shkëlqim i viteve ’90 dhe buzët klasike në ngjyrë të kuqe ishin disa nga tendencat kryesore që u vunë re në tapetin e kuq në Oscars. Ja disa nga pamjet më të mira:

Vanessa Hudgens

Grimi dhe flokët: Pamjet më të mira në Oscars

Jessica Chastain

Grimi dhe flokët: Pamjet më të mira në Oscars

Lily James

Grimi dhe flokët: Pamjet më të mira në Oscars

Zendaya

Grimi dhe flokët: Pamjet më të mira në Oscars

Zoë Kravitz

Grimi dhe flokët: Pamjet më të mira në Oscars

Tracee Ellis Ross

Grimi dhe flokët: Pamjet më të mira në Oscars

Lupita Nyong'o

Grimi dhe flokët: Pamjet më të mira në Oscars

Nicole Kidman

Grimi dhe flokët: Pamjet më të mira në Oscars

Rachel Zegler

Grimi dhe flokët: Pamjet më të mira në Oscars

Demi Singleton

Grimi dhe flokët: Pamjet më të mira në Oscars