Red Carpet

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Shkruar nga Anabel

28 Mars 2022

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Disa prej yjeve të famshëm kanë mbërritur në tapetin e kuq për ceremoninë e ndarjes së çmimeve Oscars. Hidhini një sy disa prej fotove të mëposhtme dhe rikthehuni më vonë për të tjera veshje, ose ndiqni live në Top Channel.

Steven Spielberg, Rita Moreno dhe Ariana DeBose

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Aunjanue Ellis

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Amy Schumer 

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Kodi Smit-McPhee 

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Rosie Perez dhe Jason Momoa

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Marlee Matlin

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Rami Malek 

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Lupita Nyong'o 

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Jessica Chastain

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Jessica Serfaty

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Amy Forsyth 

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Renate Reinsve 

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Reba McEntire

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Shaun White 

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Kevin Jonas

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq

Sofia Carson 

Oscars 2022: Disa pamje nga tapeti i kuq