Social Buzz

Test: Sa i/e mirë do ishe ti si dedektiv/e?

Shkruar nga Anabel

22 Mars 2022

Test: Sa i/e mirë do ishe ti si dedektiv/e?

Mendjet tona shpesh mund të na tradhtojnë, pasi lejojnë të menduarit impulsiv të nxjerrë përfundime që janë larg së vërtetës. Më poshtë, gjeni disa situata të thjeshta që do kënaqin dedektivin brenda jush!

1. Një nga këta 3 persona po përpiqet të duket (më) i pasur. Cili/a është?

Test: Sa i/e mirë do ishe ti si dedektiv/e?

Përgjigje: Xhaketa e burrit të parë është e përbërë nga poliestër (nëse shihni etiketën), prandaj ka më pak gjasa që ai të jetë i pasur.

2. Cili nga këta fëmijë ka prindër më të pasur?

Test: Sa i/e mirë do ishe ti si dedektiv/e?

Përgjigje: Djali ka prindër më të pasur, pasi pjata e tij kushton më shumë.

3. Dy gra mbërrijnë në kompani, por vetëm njëra punon aty. Cila është ajo?

Test: Sa i/e mirë do ishe ti si dedektiv/e?

Përgjigje: Gruaja në të majtë punon në kompani, pasi ka etiketën me emrin e saj.

4. Njëra derë ka piranha, tjetra ka telat elektrikë të ekspozuar dhe ujin në dysheme, tjetra ka një ninja të rrezikshme dhe e fundit, një aligator të uritur. Cila është e sigurt për t'u përdorur?

Test: Sa i/e mirë do ishe ti si dedektiv/e?

Përgjigje: Dera e dytë do ishte më e sigurta përsa kohë që uji nuk prek telat elektrikë.

5. Dy gjëra nuk shkojnë me këtë foto. Çfarë janë ato?

Test: Sa i/e mirë do ishe ti si dedektiv/e?

Përgjigje: Një arrë kokosi rozë dhe ca antena që dalin nga rëra.

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI