Keshilla Arredimi

Ngjyrat me të cilat duhet ta lyeni shtëpinë këtë vit, për ta bërë të duket si e re!

Shkruar nga Anabel

21 Mars 2022

Ngjyrat me të cilat duhet ta lyeni shtëpinë këtë vit,

Procesi i lyerjes së shtëpisë mund të jetë i lodhshëm, ndonjëherë edhe i bezdisshëm, por rezultati ia vlen gjithmonë! Shtëpia duke më e re, e freskët dhe plot jetë. Për vitin 2022, ekspertë të arredimit sugjerojnë këto ngjyra. Ju mund të lyeni një mur, një dhomë apo edhe gjithë shtëpinë me to. Ja disa prej tyre:

1. Rozë e lehtë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by my house is not pink (@myhouseisnotpink)

2. Bojqiell pastel

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hughes | Home + DIY (@hugheshomediy)

3. "Sandy stone"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKLUM Espan?a (@sklum.welovedesign)

4. E gjelbra "turquoise"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Interior Design (@interiordesignmag)

5. Kafe e ngrohtë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Whiteley (@bellawhiteley6273)

6. Gri e thellë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Interior Design (@interiordesignmag)

7. E bardhë

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Interior Design (@interiordesignmag)