Keshilla Arredimi

10 tendencat e arredimit që duhet të shihni për vitin 2022!

Shkruar nga Anabel

17 Mars 2022

10 tendencat e arredimit që duhet të shihni për vitin 2022!

Dekorimi i shtëpisë këtë vit nënkupton tendenca të reja dhe prekje moderne në "interior design". Ashtu si moda, arredimi drejtohet nga tendencat, inovacioni dhe natyrisht stili personal. Gjetja e arredimit dhe dekorit ideal të shtëpisë, kërkon kohë dhe mbi të gjitha frymëzim.

Në rrugëtimin tuaj të (ri)arredimit, kërkoni mobilje të qëndrueshme që do të zgjasin më shumë se tendencat afatshkurtra, por që gjithsesi duken bukur në shtëpi. Mund të bazoheni te 10 tendencat e mëposhtme, sugjeruar nga arkitektë të ndryshëm:

1. "50 hijet e ngjyrës kafe"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Interior Design (@interiordesignmag)

2. Mobilje me detaje të skulpturuara

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dad . Doctor . Alley Mechanic (@scotty_woodworker)

3. Dekor nga udhëtime nëpër botë (ose që duken si të tilla)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thehouseful.com (@thehouseful.com_)

4. Puna juaj personale artistike

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexis Rakun ? Art (@alexisrakun)

5. Jorganë, ose aksesorë të tjerë në shtëpi, me lule (pa e mbingarkuar me dizajnin)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HomeSpace Direct (@homespacedirect)

6. Disa lloje teksturash/materialesh: lëkurë, metal etj

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKLUM Espan?a (@sklum.welovedesign)

7. Një dhomë, disa përdorime

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nest Setters by Joanna (@nestsetters)

8. Teknologji SMART në shtëpi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amazon Alexa ANZ (@amazonalexaanz)

9. Mobilje lëkure

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Structube (@structube)

10. Mobilje të frymëzuara nga një stil europian për ballkonin/verandën

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sistersinnature

MOS I HUMBISNI