Sex

Të përjetosh orgazmën s'ka qenë kurrë më e lehtë: 10 aplikacione që do t'ju ndihmojnë!

Shkruar nga Anabel

15 Mars 2022

Të përjetosh orgazmën s'ka qenë kurrë më e

Po kërkoni të përmirësoni rutinën tuaj të masturbimit? A e dini se ka një aplikacion për këtë? Jo, në fakt ka disa.

Shumë prej këtyre aplikacioneve eksplorojnë shtigje drejt rritjes, vetëeksplorimit. Krahasuar me faqet e internetit më tradicionale pornografike që shpesh i lënë gratë pas, këto aplikacione janë të përqendruara në kënaqësinë e tyre.

Shumë nga aplikacionet janë ndërtuar me kontributin e ekspertëve dhe kanë në fokus mirëqënien seksuale. Eksplorim të mbarë:

#1 - Kama

#2 - Quinn

#3 - Dipsea

#4 - Rosy

#5 - Ferly

#6 - Emjoy

#7 - &Jane

#8 - Coral

#9 - Lioness

#10 - We-connect

Burimi: Pop Sugar

MOS I HUMBISNI