QUIZ

Test: Zbulo çfarë ngjyre ka aureola jote!

Shkruar nga Anabel

11 Mars 2022

Test: Zbulo çfarë ngjyre ka aureola jote!

Të gjithë gjërat kanë enegji dhe një mënyrë për t’i menduar aureolat është përmes “energjisë” që lë dikush. Disa njerëz ju nervozojnë – të tjerët ju qetësojnë. Aureola juaj thuhet se ndryshon me kalimin e kohës, ndryshojnë edhe ngjyrat e saj që përfaqësojnë gjëra të ndryshme. Po tani, çfarë ngjyre ka energjia që ju rrethon?

PQuiz

Teste të tjera: