Vip Vanity

Matchy-matchy: Disa të famshëm që kanë bërë tatuazhe të njëjta

Shkruar nga Anabel

9 Mars 2022

Matchy-matchy: Disa të famshëm që kanë bërë

Keni dëshirë të bëni tatuazhe të njëjta me motrën, vëllain, partnerin/en, pse jo edhe kolegët e punës? Nëse po, merrni disa ide nga këta të famshëm, por sigurohuni mirë që po e bëni me dikë me të cilën marrëdhënia do të zgjasë të paktën më shumë se 3 muaj. Në të kundërt mund t’ju ndodhë si Donaldi dhe Semi që për pak sa nuk bënë tatuazh të përbashkët fjalën psiko shoqëruar me një vizatim të patës (pra, psikopat/e).

Donaldi dhe Fifi zgjodhën të bënin një tatuazh të përbashkët, “filoqyl”, që lidhej me një fjalë që të dy e përdornin shpesh brenda.

Matchy-matchy: Disa të famshëm që kanë bërë

Shokët e pandarë, DJ PM dhe DJ Dagz, të ftuar në “Why not” bënë tatuazh shprehjen që vendosin në çdo këngë të tyre, “It’s PM to the Dagz now”.

Matchy-matchy: Disa të famshëm që kanë bërë

Adrola Dushi dhe Kristina Baki kanë tatuazh “2012” që shënon vitin e njohjes së tyre.

Matchy-matchy: Disa të famshëm që kanë bërë

Mikeshat e ngushta Cara Delevingne dhe Selena Gomez vendosën të bënin një tatuazh të njëjtë. Selena është shprehur se kuptimi është i lidhur më pseudonimin që Cara e thërret atë, rosebud (gonxhe trëndafili).

Matchy-matchy: Disa të famshëm që kanë bërë

Kasti i aktorëve të “The Suicide Squad” shkruan “skwad” dhe e veçanta është se u bënë tatuatorë për njëri-tjetrin duke e shkruar me shkrimin dhe duart e tyre, jo të ndonjë profesionisti.

Matchy-matchy: Disa të famshëm që kanë bërë

Kasti i “The Pretty Little Liars” në vitin 2016, në kujtim të 7 viteve serial, bënë tatuash në gishtin tregues shkronjën e parë të personazhit që luajtën.

Matchy-matchy: Disa të famshëm që kanë bërë

Kasti i “The Avengers” kanë tatuazhin e njëjtë me logon si kujtim të periudhës së bukur që kanë kaluar dhe roleve të tyre. I vetmi që nuk e ka bërë është Mark Ruffalo (në rol si Hulku), sepse nuk i preferon.

Matchy-matchy: Disa të famshëm që kanë bërë

Kasti i “Lord of the Rings” ka bërë tatuazh numrin nëntë si fjalë “nine”, por në gjuhën “Elvish”, gjuha e krijuar për elfët.

Matchy-matchy: Disa të famshëm që kanë bërë

Beyonce dhe Jay Z kanë bërë tatuazh numrin 4 në numra romak që sipas tyre është numër i fatit, të dy kanë lindur në datë 4, u martuan në datë 4. Gjithashtu dhe emri i vajzës së tyre Blue Ivy ka lidhje me numrin.

Matchy-matchy: Disa të famshëm që kanë bërë