Sex

20+ pyetje ~seksi~, përgjigjet e të cilave ti dhe partneri/ja duhet t'ia dini njëri-tjetrit!

Shkruar nga Anabel

7 Mars 2022

20+ pyetje ~seksi~, përgjigjet e të cilave ti dhe partneri/ja duhet

Komunikimi me partnerin/en është mënyra e vetme për të kuptuar nëse po e kënaqni njëri-tjetrin seksualisht, prandaj nëse ende s'i dini përgjigjet, filloni t'i drejtoni atij/asaj pyetjet e mëposhtme:

1. Ke bërë ndonjëherë treshe dhe nëse jo, a është në 'listën' tënde?

2. A të ndez 'voyeurism'-i?

3. Cilat janë kufijtë e tua?

4. Çfarë mendon për shtimin e lodrave të seksit në 'rutinën' tonë?

5. Të pëlqen kur komandoj unë?

6. Nëse jam larg teje dhe dua të bëj sexting me ty, do pranoje?

7. Dua të të dërgoj foto nudo. A do ndiheshe rehat me këtë?

8. Si të pëlqen ta prekësh veten?

9. Cila është një fantazi për të cilën ke qenë gjithnjë kurioz/e?

10. Kush është "dream celebrity f*ck" për ty?

11. Vendi më i çuditshëm ku ke bërë seks?

12. Çfarë lloj pornoje pëlqen të shohësh?

13. Kur ndihesh më seksi?

14. Mendimet e tua për të folurit pistë në shtrat?

15. Çfarë mendon zakonisht kur masturbohesh?

16. Çfarë është diçka që ke patur gjithmonë qejf ta provosh, por ke patur frikë?

17. Çfarë të bën të ndihesh mirë?

18. Cili është kujtimi më i mirë seksual që ke me mua?

19. Do të provosh një pozicion të ri?

20. Çfarë këngësh janë në playlist-ën tënde të seksit?

21. Cila është lodra jote e preferuar e seksit?

22. Ku të pëlqen më shumë të të puthin?

23. Si të duket kjo? Po ndihesh mirë?

24. Të pëlqen të të godasin në shtrat?

25. Dhe gjithçka tjetër që ju shkon në mendje!

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI