Bota

Foto: Kievi përballet me sulme nga Rusia

Shkruar nga Anabel

25 Shkurt 2022

Foto: Kievi përballet me sulme nga Rusia

Kryeqyteti ukrainas, Kievi, po përballet me sulme nga forcat ruse, pasi Putini urdhëroi një pushtim tokësor dhe sulm ajror në shkallë të plotë që mori dhjetëra jetë njerëzish dhe zhvendosi të paktën 100,000 njerëz.

Ushtarët e Gardës Kombëtare të Ukrainës zënë pozicione në qendër të Kievit.

Foto: Kievi përballet me sulme nga Rusia
Foto: Gleb Garanich/Reuters

Njerëzit bëjnë foto të pjesës së jashtme të një blloku banimi të goditur nga një sulm me raketa herët në mëngjes.

Foto: Kievi përballet me sulme nga Rusia
Foto:  Chris McGrath/Getty Images

Ukrainasit mbajnë qenin e tyre pranë stacionit hekurudhor Kiev-Pasazhyrskyi.

Foto: Kievi përballet me sulme nga Rusia
Foto: Oleksandr Khomenko/UPI/REX/Shutterstock

Ukrainasit përdorin celularët ndërkohë që strehohen në stacionin e metrosë dhe trenit në Kiev.

Foto: Kievi përballet me sulme nga Rusia
Foto: Oleksandr Khomenko/UPI/REX/Shutterstock

Ukrainasit pushojnë në metronë e Kievit, duke e përdorur atë si një strehë për bomba.

Foto: Kievi përballet me sulme nga Rusia
Foto: Oleksandr Khomenko/UPI/REX/Shutterstock

Njerëzit shohin një ndërtesë banimi të dëmtuar në rrugën Koshytsa, një periferi të Kievit.

Foto: Kievi përballet me sulme nga Rusia
Foto: Genya Savilov/AFP/Getty Images

Ndërtesa të shkatërruara pas granatave në qytetin Starobilsk në rajonin e Luhansk, Ukrainë.

Foto: Kievi përballet me sulme nga Rusia
Foto: Ukrainian State Emergency Service/Reuters

Ekipet e shpëtimit ndihmojnë një banore pas sulmit në qytetin Starobilsk në rajonin Luhansk.

Foto: Kievi përballet me sulme nga Rusia
Foto: State Emergency Service/Reuters

Natali Sevriukova pranë shtëpisë së saj pas një sulmi me raketa në Kiev. 

Foto: Kievi përballet me sulme nga Rusia
Foto: Emilio Morenatti/AP

Artikuj të rekomanduar: