Sex

Një listë me gjëra që s'duhet t'i bëni ndërkohë që po ju bëjnë seks oral

Shkruar nga Anabel

13 Shkurt 2022

Një listë me gjëra që s'duhet t'i bëni

Të ejakuloni pa paralajmërim. 

S’ka shanse që të ndodhë aq shpejt sa të mos keni mundësi ta thoni. Mos bëni me hile!

T’i shtyni asaj kokën si të ishte një lodër seksi.

 Njerëzit kanë reflekse vjelljeje, duhet ta keni parasysh këtë.

Të mos jeni të pastër. 

Para aktit, freskojeni pak zonën tuaj mashkullore, përndryshe thjesht shmangeni seksin oral.

Të heshtni. 

Të paktën rënkoni, flisni pisët... diçka! Çdo tingull është më mirë se heshtja në ato momente.

Të vazhdoni pafuuuud. 

Disa burra e kanë të vështirë të arrijnë në orgazëm me seks oral. Mos e lini partneren ta zërë ngërçi, por sugjeroni të ndryshoni pozicion.

Të prisni që ajo ta gëlltisë.

 Sperma jo gjithnjë ka shije të keqe, megjithatë s’mund të thuash se ka shije çokollate me karamel. Nëse ajo nuk do ta gëlltisë, ç’punë ju prish? Ju u prishët gjithsesi.

Të silleni sikur ju takon një orale.

 Jo s’të takon fare! Nëse ajo ka dëshirë t’a bëjë, bëni mirë të jeni mirënjohës.

Të refuzoni të ktheni nderin. Mjaft mbajtët shënim sa herë jua ka bërë ajo dhe sa herë juve asaj. Thjesht Jepini!

Burimi: Cosmopolitan