Lëkura

Disa ide për tatuazhe minimaliste me lule që duken yll

Shkruar nga Anabel

12 Shkurt 2022

Disa ide për tatuazhe minimaliste me lule që duken yll

Shumë pyetje dhe dilema mund të keni në kokë përsa i përket tatuazhit, sidomos nëse bëhet fjalë për herën e parë. Lulet janë një ndër dizenjot më të zakonshme. Ndonjëherë gjërat e zakonshme bëhen të mërzitshme, porrrr dizenjot në vijim janë aq minimaliste dhe të këndshme, sa do t’ju pëlqejnë edhe në rast se i keni paragjykuar lulet si tatuazh.

Skicat e thjeshta me lulen tuaj të preferuar janë një zgjedhje e sigurt që mes siguri nuk do t’ju bëjë të mendoheni. Gjithashtu mund të zgjidhni lulet e përziera me pjesë trupi, tekst; lulet me ngjyra, mesazhe ose diçka më funny.

Ja disa ide:

Trëndafili i famshëm

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beles (@beatrizbeles)

Pjesë trupi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tattoos by Annie (@tattsbyannie)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittany (@humblebeetattoo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Valentina Tattoo (@lucyvalentinatattoo)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J O J O ? C H R O N I C I N K (@joannamroman)

Lule + diçka e papritur

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Miecznikowska (@starewino.tattoo)

Lule dhe tekst

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RJT (@ryaj_tattoo)

Tekste

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Mckenzie Tattoo (@_harrymckenzie)

Detaje - zemër

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ????????? (@ge.tattooepiercing)

Detaje - pikat

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • Stefanía Beñez • (@steff.tattoo)