Social Buzz

+10 gjëra nga të cilat njerëzit kanë hequr dorë vetëm prej Covid-19

Shkruar nga Anabel

21 Janar 2022

+10 gjëra nga të cilat njerëzit kanë hequr dorë

1.

"Erdhi një pikë që hoqa dorë nga make up-i."

2. 

"Fakti që vazhdojmë punojmë edhe kur jemi sëmurë, sepse ti tani s'je dhe aq sëmurë sa të mos punosh."

3.

"Nuk ndajmë më asnjë pije me njerëzit. Unë s'mendohesha dy herë para se të provoja një pije nga gota e shokut tim."

4. 

"As qirinjtë e tortës nuk i fryjmë më. Si mund ta ndajmë tortën më pas?"

5.

"Kam harruar si është ndjesia e avionit. Hera e fundit që e bëra ishte 2018."

6.

"Kam hequr dorë nga gjysma e poshtme e fytyrës. S'e di më as si duket pa maskë."

7. 

"Më ka marrë malli të kollitem dhe teshtij në publik."

8.

"S'lexoj dot buzët. Unë kam një aftësi të paparë për të lexuar mirë buzët e tjetrit, por maskat e vështirësuan punën."

9.

"Nuk jam më pjesë e asnjë grupi të madh njerëzish."

10.

"Prej kohësh nuk shtyhem me njerëzit në një club nate."

11.

"Të shkosh diku pa menduar gjatë se ku po shkon."

12.

"Takimet në kohë Covid-1 ta shpifin. Në fakt ka 0 takime, s'po njohim askënd."

13.

"Më ka marrë malli të takohem me të huaj, t'i buzëqesh dhe t'i shoh teksa më buzëqeshin dhe ata."

14.

"Kam kohë që nuk shkoj në një spital pa maskë. Dikur ishte e zakonshme, tani as që e mendoj dot si opsion."

15.

"Të puthem me njerëzit kur i takoj në rrugë."

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI