Karakteristikat e Shenjave

Tell me the sign, let me tell you the relationship you have with addictions

Shkruar nga Anabel

20 Janar 2022

Tell me the sign, let me tell you the relationship you have with addictions

Aries

For the impulsive Aries, everything is an adventure and everything in life has to be tried. The first sign of the horoscope may encounter problems with cigarette addiction, a seemingly non-dangerous habit for Aries who tends to try everything, just for adrenaline. But smoking is an extremely dangerous habit, although the consequences may not be felt immediately. Each time a cigarette is lit, its smoke releases 6,000 chemicals, 100 of which have been shown to cause disease. Aries therefore do well to quit smoking once or at least, replace it with reduced risk alternatives, such as heating products, which release up to 95% less harmful chemicals compared to cigarettes.

Taurus

Taurus has two conditions: either completely uninterested, or completely dependent. Being a passionate sign for food and the comfort of home, Taurus can simply become addicted to overeating or even hedonistic activities, such as drinking alcohol. On the other hand, again being a very "sensory" sign, Taurus can also become addicted to cigarettes, often as a way to replace food. However, Taurus are among the signs that as much as they are prone to addiction, they can also get away from it quickly, drastically. Having also developed a logic, Taurus can make wise choices even when they can not give up, such as. can replace cigarettes with less harmful alternatives, such as heating appliances that pose a much reduced risk compared to cigarettes.

Gemini

This two-sided horoscope sign as cold as it may be for a moment, so it can become up fixed on the other. For Gemini, things depend a lot on the moment they are in, as they are able to completely change their mind about something within the hour. However, this reciprocity does not allow Gemini to create addictions very easily, since for them everything is part of an experience of the moment, an easily changing constant.

Crab

As sensitive as it is strong. Crab is not so sensitive when he realizes that he is overdoing it. In general, crabs are easy prey to various addictions, especially to cigarettes. However, some Crabs are very careful in this regard, staying away from all kinds of vices.

Nga ana tjetër, nëse një Gaforre bie pre e një vesi është e prirur që të abuzojë deri në një pikë kur kupton se po i shkakton dëme të pakthyeshme. Në këtë çast, Gaforrja heq dorë përfundimisht, duke u kthyer në guaskën e vet të vetmuar derisa të jetë e aftë të vazhdojë jetën si më parë. Megjithatë, ka disa varësi- kryesisht cigarja- ndaj të cilave Gaforrja mund të mos shkëputet kurrë. Gaforrja ka një lidhje gati-gati shpirtërore me ushqimin, ndaj edhe është e prirur ndaj cigares. Në këtë rast, Gaforrja përpiqet ta lërë cigaren duke e zëvendësuar me çamçakëzë, ose alternativa me risk të reduktuar, si pajisjet me ngrohje, ose duke ngrënë akoma më shumë.

Luani

Luani krenar nuk mund ta pranojë që të jetë i varur ndaj asnjë lloj gjëje. Për Luanin varësitë janë për të dobëtit. Mbreti i horoskopit është i aftë ta shijojë jetën, të hajë e të pijë, por vetëm deri në masën që i bën ata të ndihen mirë. Kështu, Luani mund ta teprojë shpeshherë me alkoolin dhe mund të ndezë edhe ndonjë cigare, por të nesërmen do të zgjohet përsëri njeriu i përmbajtur dhe kryelartë i një dite më parë.

Virgjëresha

Kur vjen fjala për Virgjëreshën, nuk është e pazakontë të thuash se është e varur ndaj përsosmërisë. E kujdesshme për detajet më të vogla, korrekte në orare, e vendosur dhe e qartë për atë se çfarë i pëlqen dhe çfarë jo, nuk është çudi nëse Virgjëresha të zgjedhë të mos pijë cigare dhe alkool vetëm sepse nuk i pëlqen dehidratimi i lëkurës apo aroma e cigares. Virgjëreshat mund t’i shikoni shpesh duke përdorur produkte me ngrohje, vetëm ngaqë këto të fundit nuk çlirojnë tym dhe nuk lëshojnë hi, gjithashtu nuk lënë aromë tek rrobat.

Peshorja

Si një shenjë që simbolizohet nga peshorja e drejtësisë, Peshorja nuk është edhe shumë e ekuilibruar. Problemi për Peshoren është beson se gjithçka duhet të jetë e drejtë. Kjo e bën që të zhgënjehet shpesh, kur gjërat nuk shkojnë ashtu siç kishin planifikuar. Kjo bën që Peshorja të jetë e prirur të krijojë varësi në një moshë disi më të rritur, pasi jeta u ka dhënë disa mësime të hidhura dhe kësisoj, mund të bëhen burra e gra të varur ndaj alkoolit dhe ndaj cigares.

Akrepi

Akrepat kanë një nam të keq se janë të prirur të abuzojnë me kënaqësitë e jetës. Qoftë alkool, seks, apo diçka tjetër; Akrepi ka një tendencë ndaj varësisë dhe vetë-shkatërrimit për shkak të natyrës së tij obsesive dhe kompulsive.

Kur kjo ndodh, gjetja e burimit të problemit është e vetmja zgjidhje. Akrepat kanë një pamje të jashtme të vështirë, por thellë brenda janë të ndjeshëm dhe shumë emocionalë, prandaj janë të lehtë për t'u lënduar, dhe kur e bëjnë, vuajnë thellë.

Një plagë mund të marrë shumë kohë për t'u shëruar për ta, por për fat të mirë, asnjë shenjë tjetër nuk përputhet me aftësinë e tyre për t'u shëruar dhe për t'u rilindur. Akrepi është në fund të fundit, shenja e rigjenerimit, rilindjes dhe mbijetuesja e horoskopit.

Shigjetari

I udhëhequr prej Jupiterit, Shigjetari optimist shijon çdo gjë dhe nuk para bëhet i varur. Shigjetarët kanë shumë besim tek vetja, ndaj nuk e lënë veten që të bien pre e ndonjë lloj varësie.  Megjithatë, Shigjetarët kanë edhe aspektin tjetër të rëndësishëm të tyrin, që janë natyra shumë të shoqërueshme ndaj edhe mund të krijojnë ndonjë varësi ndaj alkoolit apo cigares, si një mënyrë për t’u bërë bashkë me të tjerë. Në këtë rast, Shigjetari mund të përpiqet të zëvendësojë alkoolin me analkoolik apo cigaren me alternativa pa tym me risk të reduktuar si produktet me ngrohje, nëse nuk arrin që të heqë dorë përfundimisht prej varësive të veta me prejardhje sociale.

Bricjapi

Bricjapët janë më pak të prirur ndaj varësisë nga droga ose alkooli sesa shenjat e tjera, por ata mund të jenë jashtëzakonisht të vetëdijshëm për pamjen e tyre fizike. Kjo mund të çojë në pirjen e cigares në përpjekje për të qëndruar i dobët, në varësi ndaj stërvitjes ose çrregullime të të ngrënit si anoreksia ose bulimia.

Ujori

Ujori është një shenjë që ka një tendencë për të intelektualizuar emocionet e veta, në vend që të merret me thelbin e tyre. Ndaj, mund të ndodhë të jenë të varur ndaj lojërave duke qenë se këto i kanalizojnë emocionet në dukje inekzistente të Ujorit në një fantazi që nuk përfshin njerëz të vërtetë me emocione të vërteta.

Edhe kur nuk heqin dot dorë nga cigarja, përshembull, Ujori është i aftë ta racionalizojë varësinë e vet duke menduar se ndryshe nga të tjerët, së paku tregohen të kujdesshëm duke mos e ndezur cigaren në ambiente të mbyllura. Megjithatë, natyra kurioze i shtyn Ujorët që të gjejnë mëyra alternative për të zëvendësuar veset e tyre, si përshembull pajisje me ngrohje në vend të cigares, për të shmangur mijëra kimikatet e dëmshme të cigares, për të cilat Ujori mund të kalojë orë të tëra duke Google-uar derisa të jetë plotësisht i informuar mbi përfitimet.

Peshqit

Pisces is the most sensitive and empathetic sign in the horoscope. Pisces make decisions based on emotions. Being so empathetic makes the world an exhausting place for them. This makes Pisces prone to addictions. Alcohol and cigarettes are by no means uncommon among typical Pisces. However, this does not mean that there are no Pisces who are capable of controlling themselves, on the contrary: you can recognize Pisces who are very restrained, however, some of them have become extremely careful after "removing" with addictions. .

MOS I HUMBISNI