Beje Vete

Gjëra kaq të zakonshme që i paskemi bërë gabim gjatë gjithë kohës

Shkruar nga Anabel

18 Janar 2022

Gjëra kaq të zakonshme që i paskemi bërë gabim

E kemi fjalën për gjëra të zakonshme të përditshmërisë, që ndonëse nuk janë të rëndësishme, kur i bëjmë gabim na shpenzojnë kohë. 

1.

Për ta ngushtuar edhe më robe de chambre-in, duhet ta lidhni nga para, jo nga pas siç e lidhim zakonisht.

Gjëra kaq të zakonshme që i paskemi bërë gabim

2. 

Kufjet duhet t'i vini nga lart-poshtë si në foto në mënyrë që të mos bien.

Gjëra kaq të zakonshme që i paskemi bërë gabim

3.

Burger-i nuk konsumohet siç keni bërë deri tani. Kthejeni nga pjesa e poshtme dhe ju bëftë mirë!

Gjëra kaq të zakonshme që i paskemi bërë gabim

4.

Solucionet e pastrimit mund t'i varni kështu për të kursyer vend dhe hapësirë.

Gjëra kaq të zakonshme që i paskemi bërë gabim

5.

Që peshqiri të mos ju bjerë papritur, rrotulloni fundin e tij rreth belit.

Gjëra kaq të zakonshme që i paskemi bërë gabim

6.

Duke shtypur mesin e kapakut të një tasi plastik, ju i mbyllni të katërt cepat në të njëjtën kohë.

Gjëra kaq të zakonshme që i paskemi bërë gabim

Burimi: Bright Side