Astro Fun

Udhëzuesi që ju duhet: Si t’i mbijetoni Mërkurit në prapavijë

Shkruar nga Anabel

17 Janar 2022

Udhëzuesi që ju duhet: Si t’i mbijetoni Mërkurit në

Deri në 3 shkurt duhet të gjithë të bëjmë kujdes me mënyrën si flasim, çfarë firmosim dhe sesi i kuptojmë mesazhet që marrim, sepse është MËRKURI NË PRAPAVIJË!

Gjatë periudhës së Mërkurit në prapavijë, është e rëndësishme të jemi jashtëzakonisht të kujdesshëm me gjuhën. Kontrolloni tre herë çdo tekst, email dhe mesazh dhe gjeni kohë për të shpjeguar me kujdes qëllimet tuaja. Gabimet kur shkruani dhe gabimet frojdiane me siguri do të ndodhin.

Aftësitë e vendimmarrjes mund të jenë gjithashtu të ngatërruara, kështu që shmangni nënshkrimin e ndonjë kontrate të madhe gjatë kësaj periudhe. Kur bëhet fjalë për teknologjinë, Mërkuri në prapavijë mund të jetë fajtor për çdo problem masiv elektronik, kështu që këshillohet të mos blini asnjë pajisje të re për tre javët e ardhshme.

E fundit, por sigurisht jo më pak e rëndësishme, gjithmonë mund të presim që njerëzit nga e kaluara - duke përfshirë ish-të dashurit - të rishfaqen gjatë prapavijës të Mërkurit. Në shumë raste, është më mirë të refuzoni me dashamirësi ftesat e papritura për kafe dhe propozimet "e pafajshme" të tyre.

Komunikimi është një pjesë e rëndësishme e jetës sonë të përditshme, kështu që zhgënjimet priten kur planeti lajmëtar të jetë në prapavijë. Por është e rëndësishme të mbani mend se ndërkohë që prapavijat mund të jenë të bezdisshme dhe të shkaktojnë disa probleme, nuk janë fundi i botës.

Pra t’i mbijetosh Mërkurit në prapavijë është shumë e thjeshtë: Mos harroni të korrigjoni gjithçka, zgjidhni fjalët me kujdes, shmangni nënshkrimin e kontratave (ose rishikoni ato me shumë kujdes). Mërkuri në prapavijë nuk është i keq; në fakt, ai mund të shërbejë si një mënyrë për të vlerësuar vetes. Sa të përgatitur jeni për shqetësimet? Si është rutina e kujdesit për veten kur gjërat shkojnë keq?

Edhe pse nuk është një kohë e mirë për të bërë ndryshime të mëdha, është ideale për reflektim. Përpiquni të qëndroni fleksibël dhe t'u dhuroni lirisht dashuri njerëzve të dashur.

MOS I HUMBISNI