Social Buzz

Njerëzit tregojnë momentin kur kuptuan fiks që ishin zyrtarisht të rritur

Shkruar nga Anabel

12 Janar 2022

Njerëzit tregojnë momentin kur kuptuan fiks që ishin zyrtarisht

1.

"Po shkonim në funeralin e gjyshit tim dhe isha në makinë me bashkëshortin, vëllain e madhe dhe vajzën time. Ne të rriturit filluam të bënim shaka duke thënë se do të na duhej të silleshim si të rritur, kur kthej kokën nga vajza dhe pashë fytyrën e saj të tmerruar. Më pa drejt e në sy dhe më tha: "Më fal, nëse s'jeni ju të rriturit atëherë kush është?" Aty u kujtova dhe u ktheva në realitet. Nuk mund të luajmë prej të rriturish, ne jemi të rriturit."

2.

"E kuptova kur m'u desh të isha shumë krijuese për të fituar para, pasi vetëm kështu do paguaja qiranë dhe do ushqeja fëmijët."

3. 

"Ndjeva që u rrita kur mësova të pranoj që mund të të ndodhin gjëra që lëndojnë. Mund të të thyhet zemra dhe të vazhdosh para. Në ditët e rinisë sime, nuk e mendoja fare si opsion, por bota e të rriturëve më bëri ta pranoj siç është dhe të jetoj me dhimbjen."

4.

"Kur nëna ime ndërroi jetë vitin e shkuar. Unë shkova për të parë trupin e saj vetëm që babi dhe vëllai të mos e bënin. Pastaj, m'u desh të kaloja një javë të tërë me babain dhe uroj të mos e shoh më kurrë në gjendjen që e kam parë atë ditë. Vuante nga episode ankthi që e kapnin në 4 të mëngjesit dhe unë, duhet ta ngushëlloja ndërkohë që isha mes një dhimbjeje të madhe për vete. Ishte fiks momenti ku u rrita."

5.

"Kur shkova në një ëmbëltore dhe kuptova që mund të blejë një tortë sipas qejfit tim. Askush s'mund të më ndalonte apo të më kërkonte shpjegime. E mora double çokollatë!"

6. 

"Kur blemë shtëpinë tonë të parë. Fillova të kujdesesha më shumë për kuletën, financat, kursimet, etj, etj. Kur e mendoja disa vite më parë, më dukej sikur s'do isha kurrë mjaftueshëm e pjekur për t'u marrë me gjëra të tilla."

7.

"U rrita kur kuptova që jeta nuk është një seri me ngjarje që të ndodhin ty. Ti bën zgjedhje për të pasur jetën që do."

8.

"Rritesh kur kupton se jo të gjitha padrejtësitë që të janë bërë do të marrin "faturën" e duhur. Ndonjëherë njerëzit të lëndojnë dhe herë të tjera fati s'është në anën tënde. Jeta është një seri zgjedhjesh dhe unë kam zgjedhur të jem e kënaqur pavarësisht rrethanave, që jo gjithmonë janë në anën time."

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI