Social Buzz

Disa gjëra që vetë burrat i kërkojnë burrave të tjerë të MOS i bëjnë më

Shkruar nga Anabel

11 Janar 2022

Disa gjëra që vetë burrat i kërkojnë burrave të

E dëgjuat? Nga burrat për burrat!

1. 

"Boll i ngacmuat gratë që shohin punën e tyre. Nëse dikush s'është i interesuar për ty, pse duhet ta fyesh ose dhe më keq akoma?! Kam dëgjuar histori ku gratë kanë humbur edhe jetën sepse kanë refuzuar një burrë. Eshtë qesharake dhe boll e bëtë."

2.

"Mjaft me teprimin e higjenës. Lani duart me ujë të bollshëm dhe sapun. Fytyrën gjithashtu dhe kaq mjafton. S'është nevoja për ta ekzagjeruar me fiksimin ndaj pastërtisë."

3. 

"Zënkat për gratë duhet të marrin fund. Lëre të shkojë nëse do të shkojë. Eshtë shumë pak burrërore të zihesh me shokun tënd për një zonjushë që e pëlqeni të dy."

4.

"Të mos lini veten dhe burrat e tjerë të qajnë. Jemi njerëz që do të thotë se kemi emocione dhe prekemi. Sa herë që një burrë gjykon një tjetër që po qan, po bën gabim të madh."

5.

"Mjaft i kërkuat falje djemve kur i ngacmoni të dashurat. Ti ngacmove vajzën, jo atë. S'duhet patjetër që vajza të ketë një të dashur që ti ta respektosh."

6.

"Mjaft e përjetuat kaq keq refuzimin dhe dëgjoni pak zërin e brendshëm kur është puna për t'u larguar prej saj. Mos u bëni të ngjitur kur e shihni që ajo s'ka interes. Lëreni të qetë."

7.

"Boll me shprehjen 'Bëhu burrë o burrë!'"

8.

"Boll e ngritët volumin e makinës pa asnjë arsye. Po më prish xhiron dhe mbrëmjen. S'e meritoj!"

9.

"Mos i prekni gratë "padashje". Nuk keni asnjë arsye për t'i bërë të ndihen jo-komode."

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI