Celebrity

Kate Middleton feston 40-vjetorin me 3 foto fantastike dhe domethënëse

Shkruar nga Anabel

9 Janar 2022

Kate Middleton feston 40-vjetorin me 3 foto fantastike dhe domethënëse

40-vjetori është gjithmonë një periudhë për pak nostalgji dhe reflektim dhe Kate Middleton, dukesha e Cambridge-it, nuk bëri përjashtim.

Tre fotografi të dukeshës janë publikuar për të shënuar ditëlindjen e saj sot. Portretet, të realizuara nga fotografi Paolo Roversi, e shfaqin atë të veshur me fustane Alexander McQueen.

Fotot do të shfaqen në tri zona të ndryshme ku ka jetuar dukesha - Berkshire, St. Andrews dhe Anglesey. Më pas, do të vendosen në koleksionin e përhershëm të Galerisë Kombëtare të Portreteve, raporton BBC.

Kate Middleton feston 40-vjetorin me 3 foto fantastike dhe domethënëse

Të gjitha vendodhjet ku do të shfaqen fotografitë kanë një domethënie të veçantë për Kate. Berkshire është vendi i fëmijërisë dhe ku ajo u rrit. St. Andrews është vendi ku shkoi në universitet dhe filloi marrëdhënien me princin William. Anglesey është vendi ku çifti jetoi pak para dhe në fillim të martesës.

Kate Middleton feston 40-vjetorin me 3 foto fantastike dhe domethënëse

Duket se vendodhjet nuk janë zgjedhje mbretërore, por personale të dukeshës që lidhen me fëmijërinë dhe rrugëtimin e saj drejt familjes mbretërore.

Kate Middleton feston 40-vjetorin me 3 foto fantastike dhe domethënëse

40-vjetori shënon gjithashtu fillimin e një dekade të rëndësishme për Kate Middleton, teksa ajo vazhdon detyrat mbretërore dhe njëkohësisht përgatitet për t’u bërë mbretëreshë.

Ajo është "gjithnjë e më mbresëlënëse me kalimin e kohës", tha për People një burim i afërt me familjen mbretërore. “Ajo është një grua e fokusuar dhe profesionale”.

MOS I HUMBISNI