Parfume

Këto parfume rrëmbejnë komplimente si ‘mban aromë shumë të mirë’

Shkruar nga Anabel

6 Janar 2022

Këto parfume rrëmbejnë komplimente si ‘mban aromë

Ndihet e ngrohtë, ka diçka të ngjashme me drurin duke qenë baza e përsosur për një gamë të gjerësh aromash, nga të ëmblat te ato pikante. E kemi fjalën për drurin e sandalit.

Nëse eksperimentoni për herë të parë me këtë aromë, duam t’ju sigurojmë që është një nga zgjedhjet më të mira, veçanërisht gjatë sezonit të dimrit, ndonëse parfumet janë të pakohë.

Druri i sandalit është i përsosur për këdo që dëshiron që parfumi të ndihet dhe të mbajë një aromë “dehëse”. Nëse po prisni disa sugjerime, ja tek i kemi:

Tom Ford Santal Blush Eau de Parfum

Këto parfume rrëmbejnë komplimente si ‘mban aromë

Tom Ford Oud Wood Eau de Parfum

Këto parfume rrëmbejnë komplimente si ‘mban aromë

Frédéric Malle Dans Tes Bras Eau de Parfum

Këto parfume rrëmbejnë komplimente si ‘mban aromë

Byredo Mojave Ghost Eau de Parfum

Këto parfume rrëmbejnë komplimente si ‘mban aromë

Diptyque Tam Dao Eau de Parfum

Këto parfume rrëmbejnë komplimente si ‘mban aromë

Acqua di Parma Yuzu Eau de Parfum

Këto parfume rrëmbejnë komplimente si ‘mban aromë

Maison Louis Marie No.04 Bois de Balincourt Eau de Parfum

Këto parfume rrëmbejnë komplimente si ‘mban aromë

Sana Jardin Sandalwood Temple Eau de Parfum

Këto parfume rrëmbejnë komplimente si ‘mban aromë

Tom Ford Métallique

Këto parfume rrëmbejnë komplimente si ‘mban aromë

Le Labo Santal 33 Eau de Parfum

Këto parfume rrëmbejnë komplimente si ‘mban aromë

Jo Malone Orris & Sandalwood Cologne Intense

Këto parfume rrëmbejnë komplimente si ‘mban aromë

MOS I HUMBISNI