Celebrity

Kim Kardashian i bën unfollow Miley Cyrus (ndoshta) për shkak të Pete Davidson

Shkruar nga Anabel

5 Janar 2022

Kim Kardashian i bën unfollow Miley Cyrus (ndoshta) për shkak të

Një dramë e mundshme mund të ketë ndodhur midis Kim Kardashian, Miley Cyrus dhe Pete Davidson.

Kim Kardashian i bën unfollow Miley Cyrus (ndoshta) për shkak të

Kim Kardashian duket e se e ka hequr Miley-n nga lista e njerëzve që ndjek në Instagram, pas eventit të organizuar nga këngëtarja dhe Pete Davidson për natën e Vitit të Ri. Kujtojmë se Kim dhe Pete përfliten si zyrtarisht të lidhur.

Kim Kardashian i bën unfollow Miley Cyrus (ndoshta) për shkak të

Një llogari e fansave të Miley Cyrus, @MileyEdition, vuri në Kim e ndiqte Miley-n më 10 dhjetor – në po të njëjtën ditë që Page Six raportoi se Cyrus shkoi në banesës e Davidson pas daljes së tyre të përbashkët në “The Tonight Show”, ku Miley i këndoi me shaka Pete me këngën “It should have been me.”

Kim Kardashian i bën unfollow Miley Cyrus (ndoshta) për shkak të

Pas “The Tonight Show”, Miley shkoi në banesën e Pete në Staten Island, ku Kim Kardashian u fotografua teksa dilte fshehurazi në mëngjes.

Kim Kardashian i bën unfollow Miley Cyrus (ndoshta) për shkak të

Fakti që Kim nuk e ndjek më Miley-n mund të sinjalizojë një dramë mes tyre, pas shfaqjes për Vitin e Ri. Davidson e kaloi Vitin e Ri në televizion me Cyrus, ndërsa Kim ishte në shtëpinë e saj në Los Angeles me fëmijët.

MOS I HUMBISNI