Anabel Picks

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në vitin tënd të lindjes

Shkruar nga Anabel

2 Janar 2022

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

Moda ndryshon shumë shpejt dhe çfarë ishte që ishte në modë vetëm një vit më parë mund të duket disi qesharake në ditët e sotme. Nga modelet shumëngjyrëshe gjeometrike të viteve ’60 dhe ’70 deri tek supet voluminoze të viteve ’80 dhe vetullat e holla të viteve ’90, ne kemi parë kaq shumë tendenca të modës dhe është koha t’i rikujtojmë disa.

1960-1964 - fustani i shkurtër i zi

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1965-1969 - format gjeometrike

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1970-1974 - triko dhe jelek me grep dhe printime abstrakte

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1975-1979 - printime të ndryshme të kombinuara në një veshje dhe fustane me kopsa

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1980 - veshje me xixa

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1981 - printe florale

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1982 - veshjet me jakë 

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1983 - polka dots

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1984 - veshje të frymëzuara nga gjimnastastika

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1985 - modele flokësh që sfidojnë gravitetin

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1986 - fustanet me supe voluminozë

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1987 - mëngë voluminoze 

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1988 - flokët voluminozë

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1989 - xhaketa të shkurtra

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1990 - pëlhura me shkëlqim

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1991 - fustane që zbulon supet

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1992 - fustane me çizme kauboj

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1993 - kombinime të guximshme ngjyrash

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1994 - vetulla të holla

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1995 - vathë të mëdhenj ari

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1996 - kapëse dhe aksesorë të tjerë të dukshëm për flokët

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1997 - prerje të shkurtra për flokët

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1998 - rimel blu

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

1999 - varëse choker

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

2000 - fustane saten

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

2001 - temina

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

2002 - xhinse me bel të shkurtër

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

2003 - korse me dantella 

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

2004 - veshjet bohemiane të frymëzuara nga vitet 1920

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

2005 - fustane të kapur në qafë

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

2006 - pantallona të shkurtra 

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

2007 - jelekë të veshur pothuajse për çdo rast

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

2008 - çanta me rripa zinxhir

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

2009 - bluza, funde dhe fustane e stilit "peplum"

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

2010 - fustane lëkure

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

2011 - çanta shumë të mëdha

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

2012 - printime kafshësh

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në

2013 - kostumet e zyrës

Me cilat tendenca të modës ishin të fiksuar njerëzit në