Thonjtë

4 ngjyra për thonjtë që do të dominojnë gjatë vitit 2022

Shkruar nga Anabel

2 Janar 2022

4 ngjyra për thonjtë që do të dominojnë gjatë

Fiksimi me thonjtë duket se nuk ka asnjë shenjë ngadalësimi edhe për vitin 2022. Megjithatë mund të heqim dorë nga printet dhe dizenjot shumëngjyrëshe për t’i dhënë më shumë vëmendje modeleve klasike.

1. Blu

4 ngjyra për thonjtë që do të dominojnë gjatë

4 ngjyra për thonjtë që do të dominojnë gjatë

4 ngjyra për thonjtë që do të dominojnë gjatë

2. Tonet solare

4 ngjyra për thonjtë që do të dominojnë gjatë

4 ngjyra për thonjtë që do të dominojnë gjatë

4 ngjyra për thonjtë që do të dominojnë gjatë

3. Tonet neutrale

4 ngjyra për thonjtë që do të dominojnë gjatë

4 ngjyra për thonjtë që do të dominojnë gjatë

4 ngjyra për thonjtë që do të dominojnë gjatë

4. Xixat

4 ngjyra për thonjtë që do të dominojnë gjatë

4 ngjyra për thonjtë që do të dominojnë gjatë