Celebrity

Arnold Schwarzenegger dhe Maria Shriver finalizojnë divorcin pas 10 vitesh

Shkruar nga Anabel

29 Dhjetor 2021

Arnold Schwarzenegger dhe Maria Shriver finalizojnë divorcin pas 10 vitesh

Pas më shumë se një dekade të ndarë, Arnold Schwarzenegger dhe Maria Shriver janë zyrtarisht të divorcuar.

Arsyeja kryesore e vonesës së divorcit ka qenë për shkak të marrëveshjes së vështirë për ndarjen e pronave. Detajet e fundit janë konfidenciale, mirëpo TMZ raporton se ka të ngjarë që ata të kenë ndarë në mes 400 milionë dollarë pasuri.

Dy ish-partnerët – të cilët u martuan në vitin 1986 – nuk kishin një marrëveshje paramartesore.

Arnold Schwarzenegger dhe Maria Shriver finalizojnë divorcin pas 10 vitesh

Marrëdhënia e tyre nisi të tatëpjetën kur u zbulua se Schwarzenegger, 74 vjeç, kishte një fëmijë me kujdestaren e dikurshme të familjes, Mildred Baena. Aktori e fshehu për vite me radhë që ishte baba i Joseph, djalit të Mildred, e cila pretendonte se i ati i djalit ishte ish-bashkëshorti i saj.

Arnold Schwarzenegger dhe Maria Shriver finalizojnë divorcin pas 10 vitesh
Arnold Schwarzenegger dhe Joseph

Mirëpo ngjashmëria e Joseph me Schwarzenegger bënë që Maria të pyeste Mildred për atësinë e djalit. “Është një situatë shumë e vështirë për djalin. Është një situatë shumë e vështirë për fëmijët e mi,” tha Arnold për Howard Stern në vitin 2015. “Situatë shumë e vështirë për familjen time. Ishte e vështirë për të gjithë. Por ka ndodhur dhe tani duhet ta kalojmë, apo jo?”

Arnold Schwarzenegger dhe Maria Shriver finalizojnë divorcin pas 10 vitesh

Aktori i “Tarminator” ka katër fëmijë me tashmë ish-gruan: Katherine, 32 vjeçe, Christina, 30, Patrick 28, and Christopher, 24 vjeç.

MOS I HUMBISNI