Anabel Picks

10 kombinime bardhë e zi që do t’u bëni screenshot

Shkruar nga Anabel

27 Dhjetor 2021

10 kombinime bardhë e zi që do t’u bëni screenshot

Të ndikuar nga një periudhë disi e zymtë si kjo e pandemisë, jo pak herë gjetëm “ngushëllim” te çdo nuancë e ndritshme e ylberit. Megjithatë, pavarësisht se ngjyrat e guximshme dhe të forta janë padyshim të këndshme, kombinimet e të bardhës me ngjyrën e zezë janë thjesht të pakrahasueshme.

Nëse jeni shumë të zënë për t’u menduar se çfarë ngjyrash të kombinoni, kurseni kohë dhe drejtohuni te e bardha dhe e zeza.

1

10 kombinime bardhë e zi që do t’u bëni screenshot

2

10 kombinime bardhë e zi që do t’u bëni screenshot

3

10 kombinime bardhë e zi që do t’u bëni screenshot

4

10 kombinime bardhë e zi që do t’u bëni screenshot

5

10 kombinime bardhë e zi që do t’u bëni screenshot

6

10 kombinime bardhë e zi që do t’u bëni screenshot

7

10 kombinime bardhë e zi që do t’u bëni screenshot

8

10 kombinime bardhë e zi që do t’u bëni screenshot

9

10 kombinime bardhë e zi që do t’u bëni screenshot

10

10 kombinime bardhë e zi që do t’u bëni screenshot