QUIZ

Showbiz Quiz of the Year: How many of these events do you remember?

Shkruar nga Anabel

25 Dhjetor 2021

Showbiz Quiz of the Year: How many of these events do you remember?

From baby names, reviews, TV moments to social media discussions, how many correct answers do you know? (You have the correct answers at the end of the article.)

PQuiz

Showbiz Quiz of the Year: How many of these events do you remember?

But do not cheat!

Showbiz Quiz of the Year: How many of these events do you remember?

"I forgave you" - Which character spoke at the beginning of the year about his relationship with his mother? Egreis Gjergjani

Who thinks that care should be taken with pregnancy photos because many women can be hurt? Arbana Osmani spoke this year, while Fjoralba last year

Who named the poem Poem for Ledri and Sarah's daughter? A follower

Për çfarë u kritikua Fifi në shkurt? Sepse performoi në një klub nate duke thyer rregullat e Covid.

Cili personazh u bë shkas që të flisnim për “këpucët brenda shtëpisë”? Lulzim Basha

Djali i Afërdita Dreshajt, djali i Aurula Hoxhës dhe vajza e Feros dhe Arbenitës quhen: Sky, Alaron, Nina

Kush e zëvendësoi Ardit Gjebrean kur u infektua me Covid? Enkel Demi, Gentian Zenelaj, Marsela Çibukaj

Si quhet gruaja e Butës? Fjolla

Cilën nga këto fjali nuk e ka thënë Genc Salihu? Nuk më pëlqen grupi “Fisnikët”

Sa vite më i ri është partneri i Adriana Matoshit? 19

Si quhet vajza e dytë e Valdrin Sahitit dhe Edita Ramadanit? Paris

Eurovision 2021: In which country was Albania ranked? 21

Which of these characters was invited to attend Big Brother VIP but declined? All three

What is the name of Marina and Getoar's daughter? Marge

Which of them does not present this year the "Song Festival"? Blendi Salaj

MOS I HUMBISNI