Celebrity

Kush është mbretërori më ‘inteligjent’ sipas një studimi

Shkruar nga Anabel

24 Dhjetor 2021

Kush është mbretërori më ‘inteligjent’ sipas

Meghan Markle, Dukesha e Sussex-it është “anëtarja më inteligjente e familjes mbretërore britanike”, sipas një studimi të ri të publikuar nga Oxford Royale Academy.

Kompania arsimore ka analizuar kredencialet akademike të anëtarëve të familjes mbretërore, duke parë rezultatet e tyre të shkollës së mesme dhe renditjen e kolegjeve që kanë ndjekur.

Oxford Royale përdori renditjen QS - një publikim vjetor i renditjes së universiteteve - që vlerëson universitetet bazuar në reputacionin e tyre akademik dhe raportin fakultet-student, si pjesë e analizës së tyre.

Kush është mbretërori më ‘inteligjent’ sipas

Meghan zuri vendin e parë, duke pasur parasysh se ajo u diplomua në Universitetin elitar Northwestern në Evanston, Illinois. Ndërkohë, Kate Middleton, Dukesha e Cambridge-it, u rendit në vendin e dytë, ndjekur nga Princi William. Harry nuk u përfshi fare në Top10 listën e Oxford Royale.

MOS I HUMBISNI