Shtëpia

Gëzuar 2022-shin, vitin e frigoriferëve që i bëjnë të gjitha vetë!

Shkruar nga Anabel

24 Dhjetor 2021

Gëzuar 2022-shin, vitin e frigoriferëve që i bëjnë

Dhurata më e mirë që mund t’i bëni vetes dhe familjes në këtë fillim të ri, është një frigor i mençur. Por, duke blerë një frigorifer Liebherr, i bëni familjes dy dhurata!

Pjesa e parë e dhuratës: deri më 31 dhjetor, disa modele të frigoriferëve Liebherr i gjeni me ulje deri në 26% tek rrjetet e dyqaneve Neptun dhe Globe! Me disa nga modelet në ofertë në dyqanet Globe, mund të përfitoni edhe një blender falas!

Për pjesë të dytë të dhuratës shkojmë akoma më lart. Për krijuesit e Liebherr, frigoriferi është pajisja elektroshtëpiake së cilës i besojmë shumë më tepër sesa çdo pajisjeje tjetër: i bësojmë ushqyerjen dhe shëndetin. Prandaj, frigoriferët Liebherr janë të dizajnuar për të bërë shumë më tepër nga sa u kërkohet.

Teknologjitë e Liebherr janë të frymëzuara nga natyra. Me dizajnin aq elegant, saqë mbetet gjithmonë në kohë dhe me teknologjinë avant-garde, frigoriferët Liebherr i ruajnë vërtet ushqimet, duke ruajtur aromën e perimeve dhe duke mos lejuar t’i humbin vlerat ushqyese.

Gëzuar 2022-shin, vitin e frigoriferëve që i bëjnë

Ashtu si oqeani lëshon një lagështi të freskët mbi perimet gjatë verës duke i mbrojtur ato nga tharja, frigoriferët Liebherr ruajnë kurdoherë freskinë e perimeve përmes teknologjisë Hydro Breeze. Sa herë hapet dera, frigoriferi Liebherr i vesh perimet me një ndjesi freskie, tamam si të ishin pranë oqeanit.

Sistemi DuoCooling i frigoriferëve Liebherr nënkupton dy sisteme të veçanta të frigoriferit: një për ftohje dhe një për ngrirje. Duke qenë dy sisteme të ndara, nuk ka shkëmbim ajri dhe aromërash të pakëndshme mes ftohjes dhe ngrirjes.

Gëzuar vitin 2022, vitin e frigoriferëve të mençur Liebherr!

MOS I HUMBISNI