$NOB

$NOB - seria 8: Çfarë do të ndodhë

Shkruar nga Anabel

23 Dhjetor 2021

$NOB - seria 8: Çfarë do të ndodhë

Nëse menduat se seria e 7-të e $NOB ngriti shumë pyetje dhe dilema në mendjen tuaj, prisni të shihni episodin e radhës! Referuar trailerit të publikuar pak më parë në llogarinë zyrtare të Instagramit të $NOB, shumë gjëra do të ndodhin brenda një episodi të vetëm. 

Historitë morën një tjetër rrjedhë që kur Albani, u bë pjesë në familjen e Bojkenit, si shofer i kompanisë me emrin Elvis.

$NOB - seria 8: Çfarë do të ndodhë

Sara i kërkon Tesës ta largojë sa më parë Albanin nga ajo shtëpi, duke i thënë se s'është këshillë, por ultimatumë. 

$NOB - seria 8: Çfarë do të ndodhë

Nga ana tjetër, Kristela shfaqet duke i dhënë para dikujt, por në këmbim të çfarë?

$NOB - seria 8: Çfarë do të ndodhë

Një darkë takimi mes Sarës, Bojkenit dhe prindërve të tij pritet të ndodhë, por a do të ndodhë?

$NOB - seria 8: Çfarë do të ndodhë

Albani ka marr përsipër një tjetër mision, me urdhër të Paulinit, por sa do t'i kushtojë e gjithë kjo atij?

$NOB - seria 8: Çfarë do të ndodhë

Krejt papritur në skenë del Genti, vëllai i Tesës. Cila është historia e tij dhe çfarë ndodhi me të?

Xhesika i tregon Kristelës për njohjen e saj të re me Luisin, por fjalët e saj e fusin në një tjetër lum dyshimesh. Çfarë e bën Kristelën të mendojë që Luisi është gay?

$NOB - seria 8: Çfarë do të ndodhë

Një histori që do të zbulojë shumë dilema është ajo e Evës dhe Paulinit. Çfarë ka ndodhur mes tyre?

$NOB - seria 8: Çfarë do të ndodhë

Nga ana tjetër, interesi i Kristelës ndaj Albanit të cilin ajo e njeh si Elvisin shoferin e ri të kompanisë, po bëhet më serioz nga ç'mendonin të dy. Sa do t'i kushtojë Albanit e gjithë kjo?

$NOB - seria 8: Çfarë do të ndodhë

Seritë e $NOB transmetohen të dielën, ora 20:00 në Top Channel; ritransmetimi të mërkurën, ora 23:30. Në $NOB.al mund t'i shihni të gjitha seritë me titra shqip dhe anglisht kudo dhe kurdo, pa asnjë ndërprerje publicitare për 60 minuta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by $NOB (@snob_tvseries)

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI