$NOB

$NOB - Episodi 7, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Shkruar nga Anabel

19 Dhjetor 2021

$NOB - Episodi 7, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Pas momentit tronditës të “arratisjes” së Kristelës me Albanin, Tesa e gjen veten në një dhomë hoteli me Francin. E çuditur, ajo ka shumë pyetje, pasi ka pirë dhe nuk mban mend asgjë. Por Franci i siguron që asgjë nuk ka ndodhur mes tyre. Rastësia do që Tesa të gjendet në po të njëjtin hotel ku ka shkuar edhe Albani me Kristelën.

$NOB - Episodi 7, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Ajo vërteton çfarë kishte frikë. Përballja e Albanit me Tesën bëhet përmes akuzave dhe ofendimeve. I lodhur nga fjalitë “unë kam bërë gjithçka për ty” dhe i bindur se Tesa ka një raport me Francin, Albani del nga vetja.

$NOB - Episodi 7, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Ai ka përgatitur territorin për të qenë sa më shumë brenda familjes së Bojkenit, por deri ku do të shkojë?

Një miqësi e re duket se po nis me Francit dhe Tesës. Deri tani të paktën, nuk duket sikur Franci ka një interes romantik ndaj Tesës. Ai e surprizon duke i propozuar t’i hapë një atelie, por Tesa ka të tjera mendime të rrëmujshme në kokë.

$NOB - Episodi 7, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Ndryshe nga Tesa, Kristela i ka të qarta idetë. Ajo synon lart, ndaj jo më kot vendos të punësohet në kompaninë e Petritit. Nxënëse ekselence, e pranuar në Harvard (ndonëse nuk shkoi dot në SHBA nga i ati), Kristela ka besimin e Lindës dhe Petritit.

$NOB - Episodi 7, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Paulini është në dijeni për raportin Kristela-Alban dhe e kërcënon këtë të fundit duke i thënë “ta jap shansin e fundit”. Çfarë duhet të bëjë ai?

$NOB - Episodi 7, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Një person i ri ka hyrë në jetën e Xhesikës – Luisi, një person misterioz që aplikon për punë në kompaninë e Petritit dhe është një hap para njerëzve të Paulinit. Çfarë kërkon ai?

$NOB - Episodi 7, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Tesa dhe Albani shihen në kazinonë e Paulinit. Ai i kërkon falje për fjalët e rënda, por duket se është shumë vonë. Një foto ku shfaqet Franci që fle në kolltuk (provë se asgjë nuk ka ndodhur mes tyre) e bën Albanin të ndihet i dërrmuar. I ulur në gjunjë, ai i thotë se e ka kokën lëmsh. “T’i dhashë të gjitha dhe nuk mbajta për vete asgjë,” thotë Tesa.

$NOB - Episodi 7, sezoni 1: Çfarë ndodhi

Seria e shtatë mbyllet me Luisin që takohet me Admirin në një club për gay. Luisi e ka vënë re se Admiri e ndjek. “Mos u shqetëso se mund të njihemi avash-avash,” përfundon ai.

Seritë e $NOB transmetohen të dielën, ora 20:00 në Top Channel; ritransmetimi të mërkurën, ora 23:30. Në $NOB.al mund t'i shihni të gjitha seritë me titra shqip dhe anglisht, pa asnjë ndërprerje publicitare për 60 minuta.