Celebrity

Keanu Reeves shpjegon historinë pas memes së famshme ndër vite

Shkruar nga Anabel

16 Dhjetor 2021

Keanu Reeves shpjegon historinë pas memes së famshme ndër vite

Për vite me radhë, “Keanu i trishtuar” është një nga memet që vazhdimisht postohet në rrjete sociale. Historia pas fotos së famshme të vitit 2010 nuk është ajo që prisnim.

Në një intervistë me Stephen Colbert në “The Late Show”, ylli i “Matrix” tha se “thjesht po ha një sanduiç or burrë”.

Keanu Reeves shpjegon historinë pas memes së famshme ndër vite

Aktori – i cili duket i trishtuar teksa qëndron i ulur në një park – tha se thjesht po mendonte dhe ishte i uritur.

Keanu Reeves shpjegon historinë pas memes së famshme ndër vite

Momentalisht ai po promovon “The Matrix Resurrections”, pjesën e katërt të filmave “Matrix” i cili do të shfaqet në HBO Max më 22 dhjetor.

Tani ju lëmë në shoqërinë e disa memeve me foton “Keanu i uritur i trishtuar”.

Keanu Reeves shpjegon historinë pas memes së famshme ndër vite

Keanu Reeves shpjegon historinë pas memes së famshme ndër vite

Keanu Reeves shpjegon historinë pas memes së famshme ndër vite

Keanu Reeves shpjegon historinë pas memes së famshme ndër vite

Keanu Reeves shpjegon historinë pas memes së famshme ndër vite

MOS I HUMBISNI