$NOB

$NOB - seria 6: Çfarë do të ndodhë

Shkruar nga Anabel

11 Dhjetor 2021

$NOB - seria 6: Çfarë do të ndodhë

Seria e 6 e $NOB duket se do të zbulojë më shumë copëza të puzzle-it, duke na njohur me të tjera detaje mbi lidhjet e personazheve me njëri-tjetrin dhe raportet e vërteta mes tyre.

Një ballo me maska mbledh në vilën luksoze të familjes së Bojkenit pothuajse të gjithë personazhet. Nëse analizojmë detajet, ngjarjet në jetën e Kristelës po marrin të tatëpjetën. Pas ndarjes nga Bojkeni, asaj i duhet të përballet me një tjetër tronditje – llogari të bllokuara, konfiskim i makinës dhe pasuri të tjera në rrezik.

Një përballje e paparashikuar ndodh mes Tesës dhe Albanit, të cilët ndoshta presin shumë gjëra, por kurrsesi që të shohin njëri-tjetrin në vilë. “Të zura keq?” e pyet ai, pyetje të cilës Tesa i përgjigjet duke thënë: “Në fakt, këtë duhet ta them unë për ty...” A po kriset marrëdhënia e tyre? A po kërkon Albani të shkëputet prej mbrojtjes së saj?

Nuk mungon as Paulini në ballo. Ç’po kurdis ai dhe pse është optimist? Në fund të videos, dikush humb ndjenjat, arsyeja e së cilës mbetet enigmë.

Seritë e $NOB transmetohen të dielën, ora 20:00 në Top Channel; ritransmetimi të mërkurën, ora 23:30. Në $NOB.al mund t'i shihni të gjitha seritë me titra shqip dhe anglisht kudo dhe kurdo, pa asnjë ndërprerje publicitare për 60 minuta.

Bëhu pjesë e shorteut Coca-Cola

Fito çdo javë një Smart TV.

Ad by Mediadesk.al

MOS I HUMBISNI