Thonjtë

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe minimaliste

Shkruar nga Anabel

11 Dhjetor 2021

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

Sado të përpiqemi, është pothuajse e pamundur që ta shmangim ngjyrën e kuqe te modelet e thonjve (dhe jo vetëm) për festat e fundvitit, mirëpo e kuqja nuk është zgjidhja e vetme. Ky muaj – me ngrohtësinë pranë oxhakut, gështenjat e pjekura, çokollatën e nxehtë apo gatimet e shijshme të fundvitit – na bën të ndihemi festivë dhe të mos i lëmë pas dore detajet gold, shkëlqimin, xixat dhe gurët. Por, le të mos eksperimentojmë shumë! Në vijim kemi përmbledhur disa modele dhe ngjyra për takimin e radhës të estetistja, të përshtatshme për këdo.

1

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

2

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

3

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

4

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

5

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

6

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

7

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

8

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

9

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

10

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

11

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

12

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

13

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

14

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

15

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

16

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

17

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

18

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

19

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

20

Jo vetëm të kuqe: 20 modele thonjsh që duken sa festive aq edhe

MOS I HUMBISNI