Shopping now!

Disa lloje getash që ju duhen patjetër

Shkruar nga Anabel

11 Dhjetor 2021

Disa lloje getash që ju duhen patjetër

Industria e modës ka pasur herë pas here qasje të ndryshme ndaj getave, por ne besojmë fort te fuqia e tyre për të transformuar veshjet, kështu që po: duhet t’i përdorni.

Ju duhen disa (ose shumë) palë geta të zeza. Ne nuk ju këshillojmë ngjyrat nude ose kafe e hapur, por ju e dini vetë.

Disa lloje getash që ju duhen patjetër

Por le të mos qëndrojmë vetëm te klasiket. Mund të zgjidhni modele me pika, shkronja ose logo.

Disa lloje getash që ju duhen patjetër

Disa lloje getash që ju duhen patjetër

Disa lloje getash që ju duhen patjetër

Disa lloje getash që ju duhen patjetër

Disa lloje getash që ju duhen patjetër

Getat-rrjetë janë të këndshme, por duhet patur kujdes me kohën dhe vendin kur i vishni duke qenë se përjellin një pamje disi më ekstravagante.

Disa lloje getash që ju duhen patjetër

MOS I HUMBISNI