TV Mania

Romeo hyn në ‘Big Brother VIP’ dhe zëvendëson Donaldin: A e kuptuan banorët?

Shkruar nga Anabel

7 Dhjetor 2021

Romeo hyn në ‘Big Brother VIP’ dhe zëvendëson

Romeo Veshaj, vëllai binjak i Donaldit, u bë për pak çaste banor në shtëpinë e “Big Brother VIP” për t’u bërë një lojë banorëve.

Për ta ilustruar – Ja Romeo

Romeo hyn në ‘Big Brother VIP’ dhe zëvendëson

Donaldi

Romeo hyn në ‘Big Brother VIP’ dhe zëvendëson

Romeo dhe Donaldi duke u përqafuar

Romeo hyn në ‘Big Brother VIP’ dhe zëvendëson

Romeo i veshur si Donaldi

Romeo hyn në ‘Big Brother VIP’ dhe zëvendëson

Sërish Romeo i veshur si Donaldi

Romeo hyn në ‘Big Brother VIP’ dhe zëvendëson

Momenti i hyrjes së Romeos u prit me kërshëri nga publiku dhe siç shumë mund ta keni marrë me mend, askush nga banorët nuk e kuptoi në fillim...derisa Einxhel e kuptoi dhe pastaj reagoi dhe Beatrix, e cila tha se kishte vënë re diçka të dyshimtë dhe po ndihej keq.

Romeo hyn në ‘Big Brother VIP’ dhe zëvendëson

MOS I HUMBISNI