Social Buzz

Sipas njerëzve, këto janë sjelljet më toksike të VIP-ave!

Shkruar nga Anabel

4 Dhjetor 2021

Sipas njerëzve, këto janë sjelljet më toksike të

1.

"Fotot e edituara. E dimë që s'dukeni si në Instagram dhe vazhdoni ta ndryshoni fytyrën. S'ka asnjë lloj kuptimi kjo përpjekje."

2.

"Kur na kërkojnë ne të bëjmë bamirësi ndërkohë që ata mund ta bëjnë këtë shumë herë më mirë se ne."

3.

"Acarohesha kur në fillimet e pandemisë, kur ishim në karantinë shihja vetëm postime prej tyre që thoshin: 'Qëndro në shtëpi, jemi në këtë të gjithë bashkë.' Në fakt jo s'jemi bashkë sepse as unë s'do ta kisha fare problem të rrija në shtëpi gjithë ditën nëse do të kisha një fushë tenisi brenda, një kinema, një pishinë dhe nuk e di çfarë dreqin tjetër!"

4.

"Hipokrizia e personazheve të famshëm është e padurureshme. Mos predikoni dhe pastaj merrni avionin për t'u nisur me pushime."

5.

"Më acarojnë kur thonë: 'Nëse unë e bëra, mund ta bësh dhe ti.' Në fakt shumë prej nesh s'munden. S'kemi trajnerë personale, s'kemi kuzhinierë, shërbëtorë, shofera apo asistentë personalë. S'kemi të njëjtin 24 orësh!"

6. 

"Nuk kam nevojë të di për martesën tënde, as për lidhjet e fshehta dhe as për orgazmat. Jam duke të të parë ty Will Smith."

7.

"Fakti që i detyrojnë fëmijët të jenë se s'bën pjesë e rrjeteve sociale."

8.

"Fakti që arrijnë një pamje të caktuar përmes ndërhyrjeve apo botoksit/fotoshopit, pretendojnë se janë natyralë dhe pastaj shesin produkte online duke ia atribuar atyre pamjen e re."

9.

"Suksesin gjithmonë ja dedikojnë punës së palodhur, por kur s'e përmendin fatin e të qenit i famshëm dhe i pasur."

10.

"Fakti që ankohen për gjëra që njerëzit e tjerë do të ishin pafund mirënjohës nëse do t'i kishin. Ata s'jetojnë me realitetin tonë dhe shumica prej tyre s'e ka kuptuar ende."

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI