Horoskopi Mujor

Susan Miller Horoscope for December 2021: Sagittarius and Capricorn

Shkruar nga Anabel

3 Dhjetor 2021

Susan Miller Horoscope for December 2021: Sagittarius and Capricorn

Susan Miller Horoscope for December 2021: Sagittarius and Capricorn

This will be a super month to close the year! Three celestial bodies will gather in your sign- Mercury, Sun and New Moon eclipse on December 3-4. All this energy will come on December 13th and will last almost throughout January. 

It has always been considered a great advantage to have Mars in your sign, as it will give you the courage, confidence and energy to keep going. Of course you will probably not be a winner in all your projects, but you will work with intensity, passion and your motivation will be irresistible. Everyone will want to support you by waiting for the gold to shine on them as well. 

December 18 comes with happiness and benefits for you. The Full Moon will illuminate your home of responsibilities and marriage. All of you who are in a serious relationship, can get engaged, get married this time. If you are currently married, you can set a goal for the couple and work towards achieving it together. Only the thought of materializing your dream will excite you. 

Something very important will happen this month around December 28th. Are you waiting to move to another house? This is the best year to find the dream apartment in the neighborhood you have always wanted. Do not opt ??for the second best option, wait for your dream castle to come out. Start searching in February and March as these are the luckiest months.

You may spend more than you planned, but the value of the home you buy will make you realize the difference. If you sell it later, you will be able to make even more money, so it is a smart investment. 2022 is also a good year to renovate, make repairs or paint the house. 

Nata e Vitit të Ri do të jetë ditë e mbarë për ju- vetëm vendoseni si doni ta festoni dhe të realizohet. Bëjeni sipas mënyrës suaj, një darkë elegante buzë detit ose në shtëpi me familjen dhe qirinjtë mbi tryezë. Zgjidh çfarë i bën mirë zemrës suaj, ajo do të fitojë.

Susan Miller Horoscope for December 2021: Sagittarius and Capricorn

Ky muaj vjen duke ju pëshpëritur "kujdesuni me më shumë delikatesë për veten". Nëntori s'ishte muaj i thjeshtë për askënd me lajmet e papritura dhe ndryshimet dinamike të kushteve. Sidoqoftë, dhjetori do të jetë i qetë, i paqtë dhe do t'ju japë kohë të merrni frymë lirisht. 

Në fillim të dhjetorit, aty nga data 3-4 do të shihni sesi mbyllet një cikël dhe hapet një i ri. Sapo të hyni në periudhën e ditëlindjes, Marsi "do t'ju detyrojë" të punoni fort në vetmi, aty ku përqëndroheni më shumë, për të arritur kështu përfundimin e një projekti të rëndësishëm. Prandaj, nëse keni kohë të lirë tani, shfrytëzojeni pasi pas datës 24 janar do ta keni më të vështirë për ta bërë. 

Gjatë kësaj kohe, nëse i keni vënë ndonjë qëllim vetes është periudha perfekte për ta zbatuar. Kushtojini vëmendje gjumit, aktivitetit fizik dhe shëndetit mendor. Mund të nisni duke filluar nga sot, që viti i ardhshëm t'ju gjejë në versionin më të mirë tuajin. 

Hëna e Plotë e 18 dhjetorit do ta vërë theksin në shëndetin tuaj. Ndoshta keni për të bërë analizat vjetore, por mos u shqetësoni për përgjigjet pasi lajme të mira ju presin. 

Përsa i përket punës, do të merreni me një projekt të rëndësishëm +/- 4 ditë nga 18 dhjetori. Nëse jeni të vetëpunësuar, klienti do të jetë shumë i kënaqur me arritjet tuaja dhe do t'ju paguajë në mënyrë të menjëhershme, duke premtuar vazhdimësi bashkëpunimi. Nëse punoni për të tjerët, mund të merrni një bonus për punën e mirë që bëni. 

Progresi në karrierë do të nisë të ngadalësohet nga 19 dhjetori në 29 janar, kur Afërdita të jetë në prapavijë, por fatmirësisht kjo prapavijë mund të zgjasë vetëm disa javë. 

Ti kujdesesh shumë për rritjen e produktivitetit në punë, por gjatë periudhës së prapavijës përpiquni të qëndroni të qetë dhe merrni gjërat më ngadalë. Jepini vetes kohë për të pushuar dhe rifilloni sërish pas fundit të janarit. Mos publikoni asnjë produkt të ri nëse punoni në një industri të tillë gjatë periudhës së prapavijës. Prisni deri në datë 4 shkurt.

Nga ana tjetër, Mërkuri do të jetë në prapavijë nga 14 janari në 3 shkurt, prandaj është e rëndësishme që disa gjëra t'i bëni në fillim të dhjetorit ose vendimet e rëndësishme t'i merrni pas 4 shkurtit. Në 28 dhjetor mund të blini një makinë të re, mund të udhëtoni larg vendit tuaj më shumë se zakonisht dhe gjtihashtu mund të zhvilloni aftësitë tuaja në artin e komunikimit, marketingut dhe shitjeve. 

In terms of personal life, the beginning of 2022 will bring a surprise romance. Must be enthusiastic about December and what comes after it! 

Copyright Anabel.al / Reprinting is prohibited without the permission of the editorial office.

MOS I HUMBISNI